Team

De Artiesten van Theater Tol

De prachtige uitvoerders van Theater Tol vormen een groep veelzijdige muzikanten en dansers die magie brengen naar elke voorstelling. Met hun divers talent, hun ambacht en toewijding weten deze artiesten het publiek te boeien bij iedere uitvoering, waarbij ze moeiteloos muziek en beweging vermengen om onvergetelijke ervaringen te creëren. Of het nu gaat om betoverende melodieën gecreëerd door de musici of de fascinerende choreografie uitgevoerd door de dansers, de freelance kunstenaars van Theater Tol tonen de schoonheid van samenwerking en de kracht van creativiteit in de wereld van de podiumkunsten.

Talitha De Decker

Choreografe, Artistieke leiding & Sales

Geboren danseres en choreografe. Omarmt beweging als haar middel om te creëren. Haar uiteenlopend choreografisch werk bij gerenommeerde productiehuizen werd in binnen- en buitenland geprogrammeerd met zeer lovende kritieken. Leading lady van dansschool Movimento, waar ze samen met haar team honderden dansers naar een hoger niveau probeert te brengen. Veelzijdig en creatief. Perfectionistisch met oog voor detail.

Benjamien Lycke

Componist & Zakelijke leiding

Een voorkeur voor het operagenre, grote koorwerken en experimentele, discipline-overschrijdende projecten karakteriseert Benjamien, die naast hedendaags klassieke muziek ook soundtracks voor (kort)films en games componeert. Dirigeert niet enkel zijn composities, maar ook onze administratie. Blust interne brandjes. Onuitputtelijke bron van creatieve ideeën. Maakt sterk werk achter zijn piano, computer en camera.

Lukas Proot

Technische en productionele leiding

Geïntrigeerd en gepassioneerd door alles wat met technologie te maken heeft, begon hij zijn loopbaan als technieker en groeide hij uit tot een technisch coördinator van verschillende grote evenementen. Door zijn stevige dosis professionaliteit en engagement maakt hij deel uit van o.a. Urban Mapping, Linc Events,… Heeft zowel zijn avontuurlijke kant als zijn grote sociale engagement te danken aan jarenlange ervaring binnen jeugdbewegingen. Hecht veel belang aan teamwork, zowel op als naast de werkvloer. Heeft een passie voor labels, efficiëntie en optimalisatie.

Lot Seuntjens

Oprichter & bezieler Theater Tol

Lot is niet alleen de oprichter en bezieler van Theater Tol, maar zij is ook een teamplayer die jarenlang een theatergezelschap in goede banen wist te leiden. Zij is een creatieve duizendpoot die bovendien een goede ‘people-manager’ is. Doordat ze met Theater Tol over de hele wereld heeft gereisd, beschikt ze dus ook over een groot internationaal netwerk. Lot staat voor optimisme, energie en niet praten maar doen. Lot besloot om de fakkel in 2023 door te geven aan een nieuw, jong team om zo ruimte te maken voor haar verdere carrière als beeldend kunstenaar.